Forum SBS
Administrator
głosujcie
Administrator
nie czytelne to znaczy??
Jest to dopiero co założone forum no ale skoro chcecie oceny to proszę bardzo:
1. Obrazek cudu - No fajnie to wygląda ale przeszkadza bo za każdym razem trzeba zjeżdżać w dół rolką. Na początku może jest dość estetyczne no ale dla mnie jest mało praktyczne.
2. Marne działy. Trzeba by było dokoptować jeszcze działy typu działania off, działania deff a sprawy sojuszu już są tylko wewnetrzego a przydało by się jeszcze coś wspólnego. No i coś w hyde parku ala "trofea" .
Wiadomo większość jest tu doświadczonych graczy a każdy lubi się szczycić czymś np ile to surowców on nie zagarnął itd.
3. Uboga trochę szata kolorystyczna ale to nawet na plus bo można łatwo i przyjemnie odczytać posty, wzrok się nie męczy no i nie ma pstrokatych kolorów.
Na razie to tyle jak na początek moja ocena to 4/10.
Ostatnio edytowany przez Asune (2009-04-22 15:31:05)
Administrator
1. to chwilowy obrazek- forum jeszcze w budowie więc jeszcze nie mamy odpowiedniego obrazka. Jak ktoś ma odpowiedni to niech poda link
2. Powtarzam forum w budowie. każdy może pisać tematy. jak co to piszcie na chacie a pomoge
3. No to to nie zależy odemnie. Szate taką wybrałem bo była najlepiej czytelna.
nie ma co tworzyć teraz niewiadomo czego, ale jak mogę pomóc to proponuję stworzyć kilka działów (oczywiście nie od razu, ale w miarę szybko) :
- Przedstaw się
- Działanie forum
- Informacje
- Pomysły
- Dyplomacja
- Atak
- Obrona
Do dwóch ostatnich wstawiamy tworząc nazwę gracza raporty poprzez http://www.travianc.pl/converter/
Nie tworzymy kilku punktów do jednego gracza...
Można dodać temat w stylu gry i zabawy, dla osób posiadających nadmiar czasu ...
i jeszcze jedna ważna rzecz !!! Trzeba na forum umieścić skład zarządu sojuszu, tzn generalnie... Jest kilka odłamów, ale rada powinna być jedna i decydować o sprawach całej koalicji, więc wybory (ale nie teraz, dajmy sobie jeszcze trochę czasu). Każdy odłam posiada dowócę, z-cę i generałów def i off. Po uformowaniu sojuszy wybierzmy 1 dyplomatę i 1 rekrutanta, każda z tych osób będzie miała z-cę. Tylko proszę nie twórzcie niepotrzebnych stanowisk i funkcji... I jeszcze jedno - niech rekrutant przyjmuje wg doświadczenia i położenia...
Sorki, że to piszę, może wszyscy o tym wiemy, ale nie zaszkodzi dla mniej wtajemniczonych napisać ...
Administrator
no i dobrze ze piszesz
jak sojusz i forum sie rozkreci to sie to zrobi
SBS 2
Jak dla mnie to na tym forum jest najzwyczajniej mało działów. To nie sprzyja częstemu odwiedzaniu forum i pisaniu też. Dodałbym
Administrator
pamiętaj, że ty masz dostę tylko do 20% działów- pozostałe działy należą do innych sojuszy.
jak ktoś chce siętym zajmować może zostać adminem lub moderatorem